Έτος ίδρυσης 1969
Έτος ίδρυσης 1969

Η Sencor ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1969. Σήμερα η SENCOR παρέχει πάνω από 1.000 διαφορετικά προϊόντα από 6 θυγατρικές εταιρείες σε πάνω από 25 χώρες παγκοσμίως.
Περισσότερα Σχετικά με τη Sencor


Βλέπουμε τα πράγματα με χρώμα - Η συλλογή των παστέλ συσκευών

Ο κόσμος γίνεται πιο χρωματιστός κάθε χρόνο. Το χρώμα είναι μόδα, το χρώμα είναι τάση, το άσπρο - μαύρο είναι βαρετό. Μόδα, αρχιτεκτονική, ταινίες, αθλήματα, το διαδίκτυο… Όπου και να κοιτάξετε, υπάρχει παντού χρώμα. Το χρώμα είναι τρόπος ζωής. Και οι άνθρωποι θέλουν να ζουν με στυλ. Το μοντέρνο πρέπει να συνδυάζεται με το χρηστικό. Θέλουν ότι χρησιμοποιούν να εκφράζει τις απόψεις τους, το στυλ, τον τρόπο ζωής τους και την οπτική τους για τον κόσμο. Για αυτό το λόγο ακόμα και οι πρακτικές συσκευές κουζίνας γίνονται μέρος της καθημερινότητας τους.
 
Σήμερα τα προϊόντα που προσαρμόζονται σε αυτή την τάση, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η γυναίκα του σήμερα ακολουθεί της νέες τάσεις της μόδας και επιλέγει να είναι κάθε στιγμή της ημέρας μοντέρνα και ελκυστική. Γι' αυτό το λόγο ακόμη και ο χώρος της κουζίνας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς χρώμα, στυλ και φινέτσα. Έτσι η γυναίκα καταφέρνει να αναδεικνύει το γούστο της παντού και πάντα. Στον χώρο εργασίας της, στο σπίτι της και φυσικά στο μέρος που απελευθερώνει την "πολύχρωμη" φαντασία της...την κουζίνα. Και με ποιον καλύτερο τρόπο θα μπορούσε να το επιτύχει αυτό; Φυσικά με την τεράστια συλλογή χρωμάτων των ηλεκτρικών συσκευών της Sencor.

Βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι  ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας της Sencor άνοιξαν το δρόμο στο σχεδιασμό με χρώμα και κομψότητα. Μία παλέτα απεριόριστων χρωμάτων για κάθε γούστο. Για μια μεγάλη χρονική περίοδο η Sencor έχει προσφέρει ηλεκτρικές συσκευές στην αγορά όπως ραβδομπλέντερ, κουζινομηχανές, βραστήρες, φρυγανιέρες και ζυγαριές κουζίνας. Όλες αυτές οι πρώτης ποιότητας συσκευές είναι επίσης αντικείμενα με όμορφο σχεδιασμό και η Sencor προσφέρει για όλα αυτά 6-ετή εγγύηση. Οι συσκευές συνδυάζονται τέλεια με τις αποχρώσεις οποιασδήποτε κουζίνας, εναρμονίζονται όμορφα με τον χώρο γύρω τους, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην κουζίνα. Η τεχνική καινοτομία γίνεται ένα με την καινοτομία του σχεδιασμού. Πέρα από το φάσμα των βασικών χρωμάτων, η Sencor κάνει τη διαφορά με μια συλλογή από όμορφες παστέλ αποχρώσεις, ξανά σε μια συλλογή χρωμάτων που δεν προσφέρεται από κανέναν άλλο στην αγορά. Και σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες υπέροχες αποχρώσεις...

Η Sencor αλλάζει τις απλές λευκές συσκευές και κάνει το πρώτο βήμα  με συσκευές γεμάτες χρώμα. Διαλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, πάντα σε προσιτές τιμές. Τηλεοράσεις, συστήματα ήχου και εικόνας, κινητά τηλέφωνα, tablets, παραδοσιακές και καινοτόμες συσκευές, εργαλεία για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφίας, ακόμη και είδη γραφείου. Η Sencor παρατηρεί κάθε "ασπρόμαυρη" ανάγκη και την μεταφράζει σε "χρώμα".

DSC_0551-sim.jpg DSC_0553-sim.jpg DSC_0626-sim.jpg
DSC_0627-sim.jpg DSC_0628-sim.jpg DSC_0634-sim.jpg