Πίσω στην Ψύκτες Αέρα

SFX 003 Φίλτρο κυψέλης αέρα

  • Το νερό περνά μέσα από το φίλτρο μέσω τριχοειδούς δράσης και ψύχει, υγραίνει και καθαρίζει τον αέρα που ρέει μέσω της συσκευής.
  • Το φίλτρο είναι επομένως πολύ σημαντικό συστατικό, το οποίο έχει σημαντική επίδραση στην τελική απόδοση του ψύκτη αέρα.

Φίλτρο κυψέλης αέρα / επίθεμα ψύξης για ψύκτη αέρα SENCOR SFN 5011WH


Το νερό περνά μέσα από το φίλτρο μέσω τριχοειδούς δράσης και ψύχει, υγραίνει και καθαρίζει τον αέρα που ρέει μέσω της συσκευής. Το φίλτρο είναι επομένως πολύ σημαντικό συστατικό, το οποίο έχει σημαντική επίδραση στην τελική απόδοση του ψύκτη αέρα. Με καλή συντήρηση η διάρκεια ζωής του αναμένεται στα τρία χρόνια. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι το επίθεμα παραμένει σε άριστη κατάσταση και, εάν είναι απαραίτητο, αντικαταστήστε το χωρίς καθυστέρηση.

Το φίλτρο / επίθεμα ψύξης SFX 003 μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί επανειλημμένα. Εάν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε τον ψύκτη αέρα στο τέλος της σεζόν, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «στεγνώματος φίλτρου». Στον ψύκτη αέρα απλώς κρατήστε πατημένο το κουμπί «Ταχύτητα» για 3 δευτερόλεπτα και το πρόγραμμα 20 λεπτών θα στεγνώσει το φίλτρο και θα το προετοιμάσει για αποθήκευση σε βέλτιστη κατάσταση εξαλείφοντας τους κινδύνους που σχετίζονται με την υγρασία, όπως σχηματισμός μούχλας ή πολλαπλασιασμός μικροβίων. 

Διαστάσεις: 
Πλάτος: 156,6 mm
Ύψος: 266 mm
Πάχος: 25 mm

 

Ψύκτες Αέρα

Τεχνική περιγραφή

Λήψη

Images
Φόρτωση περισσοτέρων
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση