Οικιακός Εξοπλισμός

Οι συσκευές κουζίνας της Sencor διαθέτουν ξεχωριστά εντυπωσιακά, κομψά και μοντέρνα σχέδια. Ποικιλία σε χρωματικές παλέτες. Στην Sencor, βλέπουμε τον κόσμο με "ζωηρά χρώματα". Τα προϊόντα της Sencor είναι κάτι παραπάνω από απλά μίξερ, κουζινομηχανές, βραστήρες, φρυγανιέρες ή ζυγαριές κουζίνας. Όλες αυτές οι κορυφαίες συσκευές κουζίνας, που καλύπτονται με εγγύηση έως και 6 ετών, διακρίνονται για τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους. Ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα και εναρμονίζουνται με κάθε περιβάλλον. Με άλλα λόγια, όχι μόνο ταιριάζουν στο χώρο αλλά καλύπτουν και τις ανάγκες όλων όσων τις χρησιμοποιούν. Η τεχνολογική καινοτομία και ο σχεδιασμός συναντώνται με τη Sencor.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Back to homepage
Category
Οικιακός Εξοπλισμός
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

Μπλέντερ
Μπλέντερ
Ιδανικό για σούπες, παιδικές τροφές, σάλτσες, κοκτέιλ και άλλα γεύματα. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και είναι αποσπώμενες, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθαρισμός της κανάτας είναι πολύ ασφαλής και εύκολος.
Η τρύπα στο καπάκι με το σωλήνα τροφοδοσίας και το δοσομετρικό σωλήνα επιτρέπει την ασφαλή προσθήκη συστατικών κατά την ανάμιξη.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση