Πίσω στην Μικροσυσκευές Κουζίνας

Εστίες Κουζίνας

Οι επαγωγικές και ηλεκτρικές εστίες είναι εξαιρετικοί σύμμαχοι για μικρές κουζίνες, που δεν έχουν μεγάλο διαθέσιμο χώρο. Αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για μικρότερα διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες ή φοιτητικές εστίες.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SCP 4601GY
Διπλή εστία επαγωγής
Απλός πίνακας ελέγχου χειρισμού αφής και ρυθμιστικό για την προσαρμογής της θερμοκρασίας και της ισχύος. Εύκολη στον καθαρισμό υαλοκεραμική επαγωγική εστία.
SCP 4501BK
Διπλή εστία επαγωγής
Απλός πίνακας ελέγχου χειρισμού αφής και ρυθμιστικό για την προσαρμογής της θερμοκρασίας και της ισχύος. Εξαιρετικά λεπτός συμπαγής σχεδιασμός, το ύψος της εστίας είναι μόνο 4,3 cm.
SCP 4201GY
Διπλή επαγωγική εστία
Απλά χειριστήρια που συνδυάζουν τον κλασικό διακόπτη με τον χειρισμό αφής. Εύκολη στον καθαρισμό υαλοκεραμική επαγωγική εστία.
SCP 4001BK
Διπλή επαγωγική & υπέρυθρη εστία
Συνδυασμός επαγωγικών και υπέρυθρων θερμαντικών πλακών. Απλά χειριστήρια που συνδυάζουν τον κλασικό διακόπτη με τον χειρισμό αφής.
SCP 3701BK
Μονή εστία επαγωγής
Μονή εστία επαγωγής UltraFlat. Απλός πίνακας ελέγχου χειρισμού αφής και ρυθμιστικό για την προσαρμογής της θερμοκρασίας και της ισχύος.
SCP 3601GY
Μονή εστία επαγωγής
Μονή εστία επαγωγής TouchControl. Εύκολος έλεγχος των λειτουργιών, τη θερμοκρασίας και της ισχύος με το άγγιγμα του δακτύλου.
SCP 5404GY
Διπλή Επαγωγική Εστία
Ασφαλής γυάλινη επιφάνεια που μπορείτε να αγγίξετε. Ελάχιστη απώλεια θερμότητας. Μεγάλη οθόνη LCD. Ισχύς 2900 W.
SCP 5303GY
Διπλή Επαγωγική Εστία
Ασφαλής γυάλινη επιφάνεια που μπορείτε να αγγίξετε. Ελάχιστη απώλεια θερμότητας. Μεγάλη οθόνη LCD. Ισχύς 2900 W.
SCP 4202GY
Μονή Επαγωγική Εστία
Ασφαλής γυάλινη επιφάνεια που μπορείτε να αγγίξετε (η επαγωγή παράγει θερμότητα απευθείας στο μαγειρικό σκεύος). Μεγάλη οθόνη LCD. Ισχύς 2900 W.
SCP 3201GY
Μονή Επαγωγική Εστία
Ασφαλής γυάλινη επιφάνεια που μπορείτε να αγγίξετε. Μεγάλη οθόνη LCD. Ισχύς 1800W.
12  
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση