Πίσω στην Αποχυμωτές & Συσκευές για smoothies

Συσκευές για Smoothies

Οι Sencor συσκευές για smoothies προσδίδουν στους χυμούς σας, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά από φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους. Οι υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα  με επικάλυψη τιτανίου, προστατεύουν τις βιταμίνες και αποτρέπουν την οξείδωση των ενζύμων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Container capacity


Speeds

Continuous control

Whisk attachment
Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SNB 9000NP
Mπλέντερ Nutri
Εγγύηση 10 ετών για το μοτέρ. Τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart της Sencor® για πραγματικά μοναδικά αποτελέσματα.
SNB 6606NP
Συσκευή για Smoothies
Εκχύλιση κρυμμένων θρεπτικών στοιχείων που δεν προσεγγίζονται εύκολα σε σπόρους, κόκκους, ξηρούς καρπούς, κοπή ολόκληρων φρούτων και λαχανικών
SNB 660
SNB 660x
Συσκευή για Smoothies
Προεπιλεγμένα προγράμματα. Χωρητικότητα 0.8l & 1l. Υλικό tritan για επιπλέον ανθεκτικότητα.
SNB 430
SNB 430x
Συσκευή για Smoothies
Μετατρέψτε ολόκληρα φρούτα,σπόρους,λαχανικά και άλλες υπερτροφές σε υψηλής ποιότητας υγρή δύναμη για το σώμα σας. 2 δοχεία μεταφοράς ροφημάτων χωρητικότητας 0.8l και 1l.
SBL 7500SS
Αυτόματη συσκευή παρασκευής σμούθι
Δύο προκαθορισμένα προγράμματα 45/60 δευτερολέπτων. Ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι 0,6 λίτρων με διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι.
SBL 717
SBL 717x
Αυτόματη συσκευή παρασκευής σμούθι
Δύο προκαθορισμένα προγράμματα 45/60 δευτερολέπτων. Οι φιάλες κατασκευάζονται από υλικό TRITAN (PCTG) χωρίς δισφαινόλη Α ανθεκτικό στις κρούσεις.
SBL 707
SBL 707x
Συσκευή για Smoothies
Δύο προκαθορισμένα προγράμματα. Διακόπτης παλμών για αποτελεσματική ανάμειξη. Οι φιάλες κατασκευάζονται από υλικό TRITAN.
SBL 320
SBL 320x
Μηχανή για Smoothies
Δοχείο ανάμειξης που μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως μπουκάλι μεταφοράς για το smoothie. Δύο 0.6 αφαιρούμενα μπουκάλια, που χρησιμοποιούνται για ανάμειξη και μεταφορά. 
SBL 2550
Συσκευή για Smoothies
Καπάκι με στόμιο που αποτρέπει το ακούσιο άνοιγμα. Εύκολο στον καθαρισμό, καπάκι και λεπίδες πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων. Διαθέτει 2 μπουκάλια, 0,6 λ και 0,3.
SBL 2330
Smoothie Maker/Οικογενειακό σετ
Η φιάλη ανάμειξης αφαιρείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φιάλη για ταξίδια. Καπάκι με στόμιο πόσης που αποτρέπει ακούσιες διαρροές.
12  
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση