Πίσω στην Ηλεκτρικές Σκούπες

Ηλεκτρικές Σκούπες

Φίλτρο αέρα κορυφαίας ποιότητας (κατάλληλο επίσης για αλλεργικά άτομα), μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτη η οικιακή συσκευή καθαρισμού της Sencor έχει επίσης καλαίσθητη σχεδίαση και διατίθεται σε χρωματικές παραλλαγές, προσφέροντας ταυτόχρονα μια σειρά από πολυλειτουργικά αξεσουάρ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Radius of operationBag/container capacityTubes

Turbo brush

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SVC 9050BL
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Σκούπα 4AAAA με ECO Power μοτέρ για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ολοκληρωμένη φροντίδα με αξεσουάρ για τέλεια αποτελέσματα στο σπίτι, το αυτοκινήτο ή με τα κατοικίδια.
SVC 9000BK
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Ισχύς 4AAAA ECO για τέλεια απόδοση καθαρισμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους χώρους, όπως το σπίτι, το αυτοκίνητο καθώς επίσης η σκούπα είναι ιδανική για ιδιοκτήτες κατοικιδίων.
SVC 8505TI
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
4AAAA έκδοση Power για τέλεια απόδοση καθαρισμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Πλήρης φροντίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα στο σπίτι, το αυτοκίνητο ή με τα κατοικίδια.
SVC 7550TI
Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα
Ισχύς 4AAAA ECO Power για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Φίλτρο καθαρισμού HEPA H13 εξασφαλίζει το καλύτερο φιλτράρισμα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.
SVC 7500BK
Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα
Ισχύς 3AAA για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, 750 W ECO motor. Φίλτρο καθαρισμού HEPA H13 εξασφαλίζει το καλύτερο φιλτράρισμα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.
SVC 6001BK
Ηλεκτρική σκούπα
Λειτουργία 700 W ECO Power για εξαιρετική απόδοση καθαρισμού σε κάθε επιφάνεια. Φίλτρο HEPA E12 που είναι ωφέλιμο για τους αλλεργικούς. Περιοχή κάλυψης 314 m2 για λιγότερες αλλαγές πρίζας.
SVC 52xx-EUE3
SVC 52xx-EUE3
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
Ηλεκτροκινητήρας ECO υψηλής απόδοσης 700W. Τηλεσκοπικός σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα. Σύστημα διήθησης 5 επιπέδων.
SVC 45xx-EUE3
SVC 45xx-EUE3
Ηλεκτρική Σκούπα με Σακούλα
850W υψηλής απόδοσης μηχανή ECO. Πλαστικός σωλήνας. 5 επίπεδα φιλτραρίσματος.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση