Πίσω στην Εικόνα & ήχος

Ήχος

Τα ηχοσυστήματα μας φέρνουν πρωτοποριακό ήχο στο σπίτι σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή το αγαπημένο σας τραγούδι όπως ποτέ άλλοτε. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό κάθε προϊόντος, ώστε να μπορεί να ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε νοικοκυριό και να σας κάνει υπερήφανους που το αποκτήσατε. Η Sencor προσφέρει εύχρηστα ασύρματα ηχεία, μικροσυστήματα, ακουστικά, ραδιορολόγια. Παράγουμε όλα τα προϊόντα μας εστιάζοντας στη λειτουργικότητα, τον σχεδιασμό και την ποιότητα ήχου.
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Bluetooth
Bluetooth
Η τεχνολογία Bluetooth σας επιτρέπει να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική ασύρματα από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Η εγγύηση για καθαρή και σταθερή ακρόαση είναι η χρήση των μικροπλακεττών Bluetooth τελευταίας γενιάς.
Ασύρματα ηχεία

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΗΧΟΥ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΗΧΟΥ
Η ψηφιακή επεξεργασία σημάτων (DSP) καθιερώνει νέα πρότυπα καθαρότητας, δυναμικότητας και ποιότητας ήχου. Ο επεξεργαστής ψηφιακού ήχου επεξεργάζεται και βελτιώνει το κομμάτι αναπαραγωγής εμπλουτίζοντας το με ορισμένες συχνότητες και φέρνοντας τον ήχο πιο κοντά στον αρχικό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ (TWS)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ (TWS)
Ο TWS είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε ζωντανή μετάδοση μουσικής από το τηλέφωνό σας σε δύο ηχεία ταυτόχρονα. Το True Wireless Stereo διαχωρίζει τα δεξιά και αριστερά κανάλια για πιο δυναμική μουσική.

Ψηφιακή ακουστική εκπομπή (DAB) 
Ψηφιακή ακουστική εκπομπή (DAB) 
Με τηνDAB +δέκτη, μπορείτε να λαμβάνετε ψηφιακή ραδιοφωνία που παρέχει καθαρότερη και καλύτερη λήψη με ευρύτερο φάσμα ειδών.
DAB+ Ηχεία
Αδιάβροχα ηχεία
Ηχεία με IPX5 και IPX7
<strong>Αδιάβροχα ηχεία</strong><br>
Ηχεία με IPX5 και IPX7
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση