Εικόνα & ήχος

Η Sencor προσφέρει μια ευρεία ποκιλία πρωτοποριακής τεχνολογίας ήχου και εικόνας. Σας αρέσει ο ποιοτικός  ήχος των ηχείων και των ακουστικών κεφαλής. Σας αρέσει να απαθανατίζετε τις αναμνήσεις σας στις διακοπές ή σε αθλητικούς αγώνες. Ή είστε λάτρεις των smartphones, των tablets και άλλων gadget υψηλής τεχνολογίας. Έχουμε κάτι για όλους - μια σειρά προϊόντων που αξίζει να έχετε στο σπίτι, στην τσέπη σας ή στο αυτοκίνητό σας.
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Bluetooth
Bluetooth
Η τεχνολογία Bluetooth σας επιτρέπει να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική ασύρματα από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Η εγγύηση για καθαρή και σταθερή ακρόαση είναι η χρήση των μικροπλακεττών Bluetooth τελευταίας γενιάς.
Ασύρματα ηχεία

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΗΧΟΥ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΗΧΟΥ
Η ψηφιακή επεξεργασία σημάτων (DSP) καθιερώνει νέα πρότυπα καθαρότητας, δυναμικότητας και ποιότητας ήχου. Ο επεξεργαστής ψηφιακού ήχου επεξεργάζεται και βελτιώνει το κομμάτι αναπαραγωγής εμπλουτίζοντας το με ορισμένες συχνότητες και φέρνοντας τον ήχο πιο κοντά στον αρχικό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ (TWS)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ (TWS)
Ο TWS είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε ζωντανή μετάδοση μουσικής από το τηλέφωνό σας σε δύο ηχεία ταυτόχρονα. Το True Wireless Stereo διαχωρίζει τα δεξιά και αριστερά κανάλια για πιο δυναμική μουσική.

Ψηφιακή ακουστική εκπομπή (DAB) 
Ψηφιακή ακουστική εκπομπή (DAB) 
Με τηνDAB +δέκτη, μπορείτε να λαμβάνετε ψηφιακή ραδιοφωνία που παρέχει καθαρότερη και καλύτερη λήψη με ευρύτερο φάσμα ειδών.
DAB+ Ηχεία
Ηχείο ανθεκτικό στο νερό με προστασία IPX6
Ηχείο ανθεκτικό στο νερό με προστασία IPX6
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση