Τηλεοράσεις

Ανεβάστε τον πήχη των προσδοκιών σας απολαμβάνοντας ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Ζωντανά χρώματα, Ultra HD, Full HD και υψηλή ανάλυση HD, τα οποία θα σας εκπλήξουν. Δεν θα θελήσετε ποτέ να αφήσετε τον άνετο καναπέ σας. Η Sencor προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τηλεοράσεων, κατάλληλων για φανατικούς σινεφίλ   καθώς και για απλούς τηλεθεατές, που απλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους αθλητικές εκπομπές και τις ειδήσεις. Οι τηλεοράσεις της Sencor μπορούν να συνδυαστούν απόλυτα με το ντεκόρ του δωματίου σας και διαμέσου αυτών, οι όμορφες συναυλίες, οι αθλητικοί αγώνες  αναπαράγονται στο χώρο του σπιτιού σας, με την υψηλότερη ανάλυση.
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

DVB-T2
DVB-T2
Όλες οι τηλεοράσεις και δέκτες της SENCOR είναι έτοιμοι για μελλοντική μετάδοση DVB-T2 με κωδικοποιητή H.265 / HEVC. Το κύριο πλεονέκτημα του νέου προτύπου εκπομπής DVB-T2 είναι ο περισσότερος χώρος για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και η καλύτερη ποιότητα εκπομπής.

SMART
SMART
Η έξυπνη διεπαφή θα σας ενθουσιάσει και θα σας προσελκύσει με την διαισθητική και γρήγορη λειτουργία. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε ιστοσελίδες, στα βίντεο του YouTube, να ακούσετε μουσική ή να "κατεβάσετε" και να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φυσικά, οι τηλεοράσεις SENCOR SMART μπορούν να συνδεθούν στο οικιακό σας δίκτυο μέσω καλωδίου ή μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης μονάδας WiFi, ώστε να μπορείτε να είστε "σε απευθείας σύνδεση" κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τις ταινίες ή τη μουσική σας με το DLNA ή να μεταδώσετε ζωντανά στο smartphone ή στο tablet σας με το Miracast.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση