Πίσω στην Τηλεοράσεις

Τηλεοράσεις LED

Η παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών είναι μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες που μας χαλαρώνουν στον ελεύθερο χρόνο μας. Χαρίστε στον εαυτό σας εικόνες υψηλής ποιότητας με ελκυστικό σχεδιασμό, που εναρμονίζονται απόλυτα με την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ανάλυση Ultra HD, Full HD ή HD - ανάλογα με το δικό σας γούστο. Η Sencor σας δίνει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ανά πάσα στιγμή.
Εμφάνιση αποτελεσμάτων

SMART
SMART
Η έξυπνη διεπαφή θα σας ενθουσιάσει και θα σας προσελκύσει με την διαισθητική και γρήγορη λειτουργία. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε ιστοσελίδες, στα βίντεο του YouTube, να ακούσετε μουσική ή να "κατεβάσετε" και να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φυσικά, οι τηλεοράσεις SENCOR SMART μπορούν να συνδεθούν στο οικιακό σας δίκτυο μέσω καλωδίου ή μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης μονάδας WiFi, ώστε να μπορείτε να είστε "σε απευθείας σύνδεση" κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα τις ταινίες ή τη μουσική σας με το DLNA ή να μεταδώσετε ζωντανά στο smartphone ή στο tablet σας με το Miracast.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση