Πίσω στην Ηλεκτρικές Σκούπες

Ασύρματες Ηλεκτρικές Σκούπες

Μοτέρ υψηλής απόδοσης και  φυγοκεντρικό σύστημα για τέλειο διαχωρισμό σκόνης και αέρα. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ηλεκτρικές σκούπες της Sencor έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Διατίθεται σε μια σειρά από πολύχρωμες παραλλαγές.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Radius of operation
Bag/container capacity
Tubes

Turbo brush

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SVC 1080TI
Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα
Ισχύς 4ΑΑΑΑ ECO Power για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μοτέρ 700W ECO. Πλήρης φροντίδα με αξεσουάρ για τα καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τα κατοικίδια.
SVC 1038GR 3AAA
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες SVC 1038GR 3AAA για εξαιρετική απόδοση καθαρίσματος σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Φίλτρο Clean Air Dual HEPA H13 διασφαλίζει κορυφαίο φιλτράρισμα ιδανικό για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες.
SVC 1035TQ 3AAA
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες SVC 1035TQ 3AAA για εξαιρετική απόδοση καθαρίσματος σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Φίλτρο Clean Air Dual HEPA H13 διασφαλίζει κορυφαίο φιλτράρισμα ιδανικό για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες.
SVC 1030
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς σακούλα. 6 Χρόνια Εγγύηση μηχανής. Turbo-ακροφύσιο και ειδικό μίνι turbo-ακροφύσιο για τέλειο σκούπισμα τριχώματος ζώων από υφάσματα.
SVC 1025GR 3AAA
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες
Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλες SVC 1025GR 3AAA για εξαιρετική απόδοση καθαρίσματος σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
SVC 730xx
SVC 730xx
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
Υψηλής απόδοσης μηχανή 800W ECO. Φίλτρο H.E.P.A που πλένεται. Σύστημα φιλτραρίσματος 5 επιπέδων.
SVC 51
SVC 51x
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
Υψηλής απόδοσης μηχανή 890W ECO. Επίπεδο θορύβου: 76dB. Νέας 4ης γενικάς σύστημα Κυκλώνα που διαχωρίζει τέλεια τη σκόνη από τον αέρα, αιχμαλωτίζοντας.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση