Πίσω στην Ηλεκτρικές Σκούπες

Ασύρματες Ηλεκτρικές Σκούπες

Μοτέρ υψηλής απόδοσης και  φυγοκεντρικό σύστημα για τέλειο διαχωρισμό σκόνης και αέρα. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ηλεκτρικές σκούπες της Sencor έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Διατίθεται σε μια σειρά από πολύχρωμες παραλλαγές.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΙΛΤΡΟ

Bag/container capacity
Radius of operation
Turbo brush

Tubes

Εμφάνιση αποτελεσμάτων
SVC 1080TI
Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα
Ισχύς 4ΑΑΑΑ ECO Power για τέλεια απόδοση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μοτέρ 700W ECO. Πλήρης φροντίδα με αξεσουάρ για τα καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τα κατοικίδια.
SVC 1040SL
Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα
Υψηλής απόδοσης μηχανή 700W ECO. Νέο Σύστημα Κυκλώνα (Cyclone) 5ης γενιάς που διαχωρίζει τέλεια τη σκόνη από τον αέρα, αιχμαλωτίζοντας περισσότερη σκόνη από το 1ο μόλις επίπεδο φιλτραρίσματος, προστατεύοντας έτσι το φίλτρο ΗΕΡΑ.
SVC 1030
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς σακούλα. 6 Χρόνια Εγγύηση μηχανής. Turbo-ακροφύσιο και ειδικό μίνι turbo-ακροφύσιο για τέλειο σκούπισμα τριχώματος ζώων από υφάσματα.
SVC 1020
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
6 Χρόνια Εγγύηση μηχανής. Υψηλής απόδοσης μηχανή ECO 700W (νέας γενιάς μηχανές υψηλής απόδοσης). Turbo-ακροφύσιο και ακροφύσιο για σκληρό δάπεδο με βουρτσάκι από τρίχες αλόγου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
SVC 61
SVC 61x
Ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα
Μηχανή 700 W ECO υψηλής απόδοσης. Αθόρυβη λειτουργία. Ανοξείδωτος τηλεσκοπικός σωλήνας.
SVC 730xx
SVC 730xx
Bagless Vacuum Cleaner
Υψηλής απόδοσης μηχανή 800W ECO. Φίλτρο H.E.P.A που πλένεται. Σύστημα φιλτραρίσματος 5 επιπέδων.
SVC 51
SVC 51x
Bagless Vacuum Cleaner
Υψηλής απόδοσης μηχανή 890W ECO. Επίπεδο θορύβου: 76dB. Νέας 4ης γενικάς σύστημα Κυκλώνα που διαχωρίζει τέλεια τη σκόνη από τον αέρα, αιχμαλωτίζοντας.
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση