Πίσω στην Tablets
Tablets

SXP 040 BK Ψηφιακή πινακίδα γραφής LCD

  • Οθόνη LCD 14" 
  • Λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός
  • Κουμπί προστασίας από αθέλητη διαγραφή περιεχομένου

Με μένα δεν θα ξεχνάς τίποτα

Είμαι μια ψηφιακή πινακίδα γραφής LCD που θα σε βοηθάω να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Χρειάζεσαι να σημειώσεις γρήγορα μια λίστα για ψώνια ή μια λίστα από δουλειές; Χάρη στην παρεχόμενη γραφίδα, μπορεί να σχεδιάσεις, να γράψεις ή να κάνεις σκίτσα για οποιεσδήποτε σημαντικές σημειώσεις σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά μπορείς απλά να φυλάξεις τη γραφίδα στην υποδοχή στο σώμα της πινακίδας.

Για εργασία και άνεση

Η οθόνη μου δεν είναι μόνο υψηλής ποιότητας αλλά και ανθεκτική. Επιπλέον, η επιφάνεια είναι ευαίσθητη σε πίεση, έτσι ώστε όταν πιέζεις τη γραφίδα, εγώ μεταφέρω την αυξημένη πίεση σε παχύτερη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να γραμμοσκιάσεις, να υπογραμμίσεις ή να επισημάνεις το ίδιο φυσικά με το χαρτί. Και αν κάτι δεν σου βγει όπως θέλεις, μην ανησυχείς. Απλά πάτησε ένα μόνο κουμπί στο πλάι μου για να τα σβήσεις όλα.

Μεγάλη ανθεκτικότητα σε λεπτό σώμα

Λεπτή σαν μπλοκ σημειώσεων, και πάλι μπορείς σε μένα να γράψεις πολλές φορές περισσότερες σελίδες από ότι σε κανονικό χαρτί. Όλα όσα χρειάζεσαι είναι ήδη κρυμμένα στο λεπτό και ελαφρύ μου σώμα. Μια συνηθισμένη μπαταρία CR2025 είναι το μόνο που χρειάζεται για την τροφοδοσία μου με ρεύμα, και μου παρέχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια χρήσης. Αν χρειαστεί αντικατάσταση, θα είναι πολύ εύκολη και γίνεται στο πι και φι.

Επιφάνεια γραφής: 14"
Οθόνη: LCD
Μέγεθος: 325x235x8 mm
Βάρος: 283 g
Μπαταρία: CR 2025
Υλικό: ABS
Γραφίδα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία
Tablets

Τεχνική περιγραφή

Interactive
Format 14"
Control PEREM
Can be traced
Reproductors
Colour Black

Λήψη

Images
Φόρτωση περισσοτέρων
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση