Πίσω στην Καθαριστές Αέρα

SHA 8400WH-EUE3 Καθαριστής αέρα

  • Το φιλτράρισμα τεσσάρων επιπέδων διασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση χάρη και στο φίλτρο ΗΕΡΑ 13
  • 3 ταχύτητες καθαρισμού αέρα
  • Ακτινοβολία UV-C και ιονιστής

Είμαι ο καθαριστής αέρα SHA 8400WH

Με τη βοήθεια μου μπορείτε να αναπνέετε πολύ καλύτερα. Είμαι ο καθαριστής αέρα Sencor SHA 8400WH και σε μία μόλις ώρα μπορώ να καθαρίσω 178 m³ αέρα σε χώρο ως και 25 m². Τραβάω και κατόπιν φιλτράρω αέρα κακής ποιότητας και μπορώ να αφαιρέσω επικίνδυνες ουσίες όπως ακάρεα, γύρη, οσμές και μικροοργανισμούς.
  

Λειτουργώ με σύστημα φιλτραρίσματος τεσσάρων επιπέδων

Ήδη μετά τον πρώτο καθαρισμό ο αέρας είναι ελαφρύτερος και ευκολότερος στην αναπνοή. Η διαδικασία φιλτραρίσματος τεσσάρων επιπέδων είναι πολύ αποτελεσματική και ανακουφίζει αδιαμφισβήτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες από αλλεργίες και τα άτομα με ευαισθησία στη σκόνη. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα είμαι ευπρόσδεκτος σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό. Επιπλέον, τα φίλτρα μπορούν να αφαιρεθούν και να καθαριστούν εύκολα για επιπλέον χρήση.
  

Από τι αποτελείται το σύστημα φιλτραρίσματος;

  • 1. Φίλτρο εισροής - Λεγόμενο προστατευτικό φίλτρο, που διατηρεί το κύριο φίλτρο HEPA σε καλή κατάσταση και διασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του.
  • 2. Φίλτρο HEPA – Το φίλτρο HEPA 13 έχει αναπτυχθεί για τη συγκράτηση μικροσωματιδίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης και ακάρεων με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.
  • 3. Φίλτρο άνθρακα - Θα έχετε ευώδες σπίτι χωρίς οσμές. Το φίλτρο άνθρακα αποβάλλει αποτελεσματικά μόρια που σχηματίζουν οσμές και τοξίνες.
  • 4. Λαμπτήρας UV-C - Η ειδική ακτινοβολία UV-C απολυμαίνει τον αέρα σε μήκος κύματος 254 nm. Αυτή η ακτινοβολία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης και καταστρέφει το 99,92 % των μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, ιοί και μύκητες.
Διαθέτω επίσης λειτουργία ιονισμού. Η μονάδα ιονισμού εκπέμ&
Καθαριστές Αέρα

Τεχνική περιγραφή

For Rooms up to 25 m2
Clear Air Delivery Rate 178 m3
Timer Yes
Display Yes
Power input (W) 55 W
Height (cm) 40,9 cm
Width (cm) 32,4 cm
Depth (cm) 16,2 cm
Colour White
Weight 3,3 kg

Λήψη

Images
Manual /EN/
Manual /GR/
Φόρτωση περισσοτέρων

Αξεσουάρ

Φίλτρο 3 σε 1 HEPA 13
SHX 134
Φίλτρο 3 σε 1 HEPA 13
Φίλτρο 3 σε 1 HEPA 13 Για τον καθαριστή αέρα SENCOR SHA 8400WH
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση