Πίσω στην Ανταλλακτικές κεφαλές

SOX 002 Κεφαλές οδοντόβουρτσας Sonic Protection SOX

  • Σχήμα W για ταυτόχρονο καθαρισμό δύο δοντιών
  • 4 κεφαλές σε μικρή συσκευασία
  • Πολύ εύκολη αντικατάσταση
Αρχειοθετημένο προϊόν
μη διαθέσιμο
Σχήμα W για ταυτόχρονο καθαρισμό δύο δοντιών
Χάρη στις ειδικές τρίχες βουρτσίσματος σχήματος W, η δύναμη καθαρισμού διανέμεται ιδανικά σε δύο δόντια ταυτόχρονα. Επιπλέον, το σχήμα αυτό επιτρέπει επίσης τον καθαρισμό δυσπρόσιτων περιοχών μεταξύ των δοντιών.

4 κεφαλές σε μικρή συσκευασία
Η μικρή συσκευασία περιέχει 4 κεφαλές οδοντόβουρτσας. Κάθε κεφαλή οδοντόβουρτσας έχει διαφορετικό χρώμα για εύκολη αναγνώριση.

Αφαιρούν περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα
Το σχήμα των τριχών και η τεχνολογία οδοντόβουρτσας με υπέρηχους SENCOR αφαιρεί την πλάκα πολύ πιο αποτελεσματικά από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Στο σωστό βούρτσισμα, κάθε μεμονωμένο δόντι βουρτσίζεται περισσότερο από 2 500 φορές.

Πολύ εύκολη αντικατάσταση
Η σχεδίαση ολίσθησης της οδοντόβουρτσας επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση και λειτουργία, ακόμα και σε πολλαπλή αντικατάσταση των κεφαλών.

Κατάλληλες για το καθημερινό βούρτσισμα
Η κεφαλή οδοντόβουρτσας έχει κατασκευαστεί για καθημερινή χρήση, χάρη στα λεπτά νήματα τριχών που υποστηρίζουν την ανάπλαση των ούλων και βοηθούν στην αποφυγή οδοντικών παθήσεων.

Συμβατότητα
Οι κεφαλές της οδοντόβουρτσας SENCOR Sonic Protection είναι συμβατές με όλες τις οδοντόβουρτσες SENCOR Sonic Protection SOC 1x, 2x και 3x.
Ανταλλακτικές κεφαλές

Τεχνική περιγραφή

Λήψη

Images
Φόρτωση περισσοτέρων
Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση