Πίσω στην Ζυγαριές Κουζίνας

SKS 7074RD Έξυπνη ζυγαριά κουζίνας με Bluetooth

 • Πρωτότυπη εφαρμογή Sencor FOOD 
 • Προσφέρει αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για τη διατροφική αξία της πρόσληψης τροφίμων 
 • Λευκός οπίσθιος φωτισμός LCD

 Έξυπνη ζυγαριά κουζίνας με Bluetooth

 
 • Πρωτότυπη εφαρμογή Sencor FOOD που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους δημιουργούς της εφαρμογής Dine4Fit με πλούσια βάση δεδομένων τροφίμων
 • Προσφέρει αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για τη διατροφική αξία της πρόσληψης τροφίμων (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, χοληστερόλη, φυτικές ίνες…)
 • Λευκός οπίσθιος φωτισμός LCD
 • Εύρος ζύγισης μέχρι 5 κιλά/ 11 λίβρες (ακρίβεια ως 1 γρ. / 0,1 ουγγιά)

Αυτή η έξυπνη ζυγαριά κουζίνας σάς βοηθά να καταγράφετε με ακρίβεια τις θερμίδες που προσλαμβάνετε και τα επιμέρους θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στη διατροφή σας. Είναι συνδεδεμένη στην καλύτερη διαθέσιμη βάση δεδομένων τροφίμων, καθώς η εφαρμογή ελέγχου Sencor FOOD σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους δημιουργούς της δημοφιλούς εφαρμογής Dine4Fit.

Η ζεύξη μεταξύ της ζυγαριάς και του κινητού σας τηλεφώνου μέσω Bluetooth είναι εξαιρετικά γρήγορη, απλή και εύκολη. Σχεδόν αμέσως μπορείτε να δείτε στην οθόνη του smartphone σας (ανεξάρτητα αν η συσκευή σας είναι Android ή iOS) τη μέτρηση βάρους και, στη συνέχεια, καταχωρώντας απλώς το τρόφιμο που ζυγίζετε μπορείτε να δείτε στο λεπτό την περιεκτικότητά του σε ζάχαρη, λίπος, ενέργεια κ.λπ.

Έξυπνη λειτουργία συνδυασμένη με άψογο design

Αυτή η ζυγαριά περιλαμβάνεται στην κορυφαία σειρά μεταλλικών ειδών εξοπλισμού κουζίνας της Sencor. Επιλέξτε ένα από τα 9 διαθέσιμα χρώματα για να δώσετε στυλ στην κουζίνα σας. Τα μεγάλα λευκά ψηφία στη στρογγυλή οθόνη είναι εξαιρετικά ευανάγνωστα και ευδιάκριτα, με το ύψος τους να φτάνει τα 2 cm.

Εφαρμογή Sencor FOOD

Η ζυγαριά διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, η οποία σε συνδυασμό με την εγκατάσταση της δωρεάν εφαρμογής Sencor FOOD στην έξυπνη συσκευή σας, σας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη και τακτικά ενημερωμένη βάση δεδομένων με τροφές και τη διατροφική αξία τους.

Η εφαρμογή Sencor FOOD αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους δημιουργούς της εφαρμογής μέτρησης θερμίδων Dine4Fit και είναι σχεδιασμένη για smartphone με λειτουργικό σύστημα i0S (έκδοση 13 ή μεταγενέστερη) ή με λειτουργικό σύστημα Android (έκδοση 5 ή μεταγενέστερη). Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο.

Η ζεύξη μεταξύ ζυγαριάς και τηλεφώνου πραγματοποιείται αυτόματα μόλις εκκινήσετε την εφαρμογή. Για τη ζεύξη θα πρέπει στην έξυπνη συσκευή να είναι ενεργοποιημένη πρέπει η λειτουργία Bluetooth. Εάν η εφαρμογή δεν εντοπίσει τη ζυγαριά, θα σας ζητήσει να επιχειρήσει εκ νέου τη ζεύξη της ζυγαριάς.

Σημείωση: Η ζεύξη της ζυγαριάς μπορεί να γίνει μόνο με μια κινητή συσκευή τη φορά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ζεύξη, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άλλη συσκευή εντός εμβέλειας, η οποία να έχει συνδεθεί με την ζυγαριά.

Η εφαρμογή προσφέρει δύο λειτουργίες ζύγισης:

 • Λειτουργία "On scale" (πάνω στη ζυγαριά)– δείχνει το βάρος του είδους που ζυγίζεται. Μετά τη χρήση του πεδίου "Find ingredient" (αναζήτηση υλικού) για να δηλώσετε στη ζυγαριά το υλικό που ζυγίζετε, εμφανίζεται η διατροφική αξία του υλικού σε συνάρτηση με την τρέχουσα ζύγιση.
 • Λειτουργία "List" (λίστα) – επιτρέπει το άθροισμα της συνολικής διατροφικής αξίας περισσότερων υλικών. Η λειτουργία ενδείκνυται, για παράδειγμα, όταν προετοιμάζετε γεύματα βάσει συνταγών. Τοποθετήστε τα υλικά ένα-ένα στη ζυγαριά και, χρησιμοποιώντας το πεδίο "Find ingredient", εισαγάγετε το είδος του υλικού. Αφού καθορίσετε το βάρος και το είδος του υλικού, χρησιμοποιήστε το κουμπί "+ Add ingredient to list" (προσθήκη υλικού στη λίστα) για να προστεθεί η διατροφική αξία του υλικού στη συνολική διατροφική αξία. Χρησιμοποιήστε το κουμπί TARA/MODE στη ζυγαριά για συμπληρωματική ζύγιση, αν χρειαστεί. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ζύγισης, στη λειτουργία "List", η ζυγαριά προβάλλει διαρκώς το συνολικό βάρος των υλικών και υπολογίζει την αξία του εκάστοτε θρεπτικού συστατικού (π.χ. πόσα γραμμάρια σακχαριτών περιλαμβάνονται στα ζυγισμένα υλικά).

Η εφαρμογή Sencor FOOD είναι συνδεδεμένη με την εφαρμογή Dine4Fit. Μόλις ολοκληρώσετε τη ζύγιση, με ένα μόνο κλικ μπορείτε να εισαγάγετε το υλικό στο μενού που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή Dine4Fit για να τηρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα αρχείο των τροφών που καταναλώνετε (ορισμένες λειτουργίες για προχωρημένους στην εφαρμογή Dine4Fit ενδέχεται να διατίθενται έναντι χρέωσης).

Προδιαγραφές της ζυγαριάς:

 • Πηγή τροφοδοσίας ρεύματος: 2 μπαταρίες 1,5 V AAA
 • Εύρος ζύγισης έως 5 kg / 11 lb (ευαισθησία 1 g / 0.1 oz)
 • Μέθοδος ενεργοποίησης: εφαρμογή πίεσης ή βάρους πάνω στην επιφάνεια ζύγισης
 • Αυτόματη απενεργοποίηση όταν βρίσκεται σε αδράνεια
 • Μεγάλη, ευανάγνωστη στρογγυλή οθόνη με ψηφία ύψους 2 cm  
 • 3 τρόποι λειτουργίας: Λειτουργία ζύγισης / λειτουργία μέτρησης όγκου γάλακτος / λειτουργία μέτρησης όγκου νερού.
 • Επιλογή εναλλαγής μεταξύ μετρικών μονάδων ζύγισης (γραμμάρια και χιλιοστόλιτρα) και αγγλοσαξονικών μονάδων (lb:oz / fl’oz). 
 

Έξυπνη λειτουργία TARA (απόβαρο) για συμπληρωματική ζύγιση υλικών

 • Τοποθετήστε ένα άδειο δοχείο στη ζυγαριά. Στην οθόνη εμφανίζεται το βάρος του δοχείου και το σύμβολο "Ο". Πιέστε το κουμπί TARA/MODE για να μηδενίσετε την τιμή. Το σύμβολο "Ο" παραμένει αναμμένο.
 • Τοποθετήστε το πρώτο υλικό στο δοχείο. Το βάρος του εμφανίζεται στην οθόνη. Πιέστε το κουμπί TARA/MODE για να μηδενίσετε την τιμή. Το σύμβολο "T" ανάβει. Με αυτόν τον τρόπο το βάρος του πρώτου υλικού αποθηκεύεται στη μνήμη και η ζυγαριά είναι έτοιμη για τη ζύγιση του επόμενου υλικού.
 • Τοποθετήστε το δεύτερο υλικό στο δοχείο. Το βάρος του εμφανίζεται στην οθόνη. Πιέστε το κουμπί TARA/MODE για να εμφανιστεί το άθροισμα του βάρους του πρώτου και του δεύτερου υλικού. Πιέζοντας ξανά το κουμπί TARA/MODE για να αποθηκεύσετε το σύνολο στη μνήμη, η τιμή στην οθόνη μηδενίζεται. Το σύμβολο "Τ" θα παραμείνει αναμμένο.
Ζυγαριές Κουζίνας

Τεχνική περιγραφή

With application Yes
Maximum weight capacity 5 kg
Units KG/LB
Auto ON/OFF
TARE Yes
Weighing accuracy 1 g
Power Battery
Colour Red
Bowl Without Bowl

Λήψη

Images
Manual /GR/
Manual /EN/
Declaration of Conformity
Φόρτωση περισσοτέρων

Αξεσουάρ

Ακύρωση
Συγκρίνετε -
Σύγκριση